Over babyrouwkaartjes / kinderrouwkaartjes

Over babyrouwkaartjes | Wie zijn wij?

Mooie eigentijdse rouwkaartjes voor baby's en kinderen

over babyrouwkaartjes - over kinderrouwkaartjes - wie zijn wij        Even voorstellen:

Ik ben Jille van de Pas, moeder van 2 zonen en de ontwerpster van babyrouwkaartjes.nl en JilleJille geboortekaarten.

Ik werkte jarenlang in de kinder-styling, als mede-directeur en styliste van Tatuut kinderkleding en als free-lance styliste kinderkleding voor verschillende grote kledingbedrijven in Nederland en België. Naast grafisch ontwerpster ben ik coupeuse en maak ik regelmatig nog kostuums voor theater en dans. ( Daarbij geldt hoe gekker hoe liever! )

Herhaaldelijk kreeg ik de vraag om geboortekaartjes te ontwerpen voor vrienden en kennissen uit mijn omgeving. Vandaar dat ik in 2005 de stap heb gezet en de webshop jillejille.nl ben gestart. In verschillende collecties geboortekaartjes breng ik mijn ervaringen uit de styling samen in grafische producten die voor iedereen bereikbaar zijn. Sinds 2011 is de site zo aangepast dat je nu zelf je eigen geboortekaartje kunt aanpassen of kunt ontwerpen.

Uit mijn eigen ervaring maar ook door de vele contacten bij JilleJille geboortekaartjes, heb ik ervaren dat een zwangerschap soms verdrietig afloopt en het aanbod rouwkaartjes voor een overleden baby of kindje erg klein is.

In 2010 heb ik daarom deze site geopend; www.babyrouwkaartjes.nl, met een eigentijdse collectie rouwkaartjes voor de allerkleinsten. De site is in 2012 geautomatiseerd waardoor het makkelijker is om zelf een gepast en eigentijds rouwkaartje te maken.

Babyrouwkaartjes.nl, eigentijdse en mooie rouwkaartjes voor de allerkleinsten.

 Babyrouwkaartjes.nl heeft een mooi artikel gekregen in het Monuta Nazorgboek (Na het overlijden van een kind)
Met tips en ervaringen voor en van nabestaanden.

 

Babyrouwkaartjes.nl artikel in Monuta Nazorgboek       

Tekst Monuta Nazorgboek:

Maak online een eigen kaartje
 
Op de website van Babyrouwkaartjes van ontwerpster Jille van de Pas maakt u heel gemakkelijk zelf een kaartje voor uw overleden zoon of dochter. “Het zijn geboortekaartjes met een afscheid. Niet zoals het hoort, want kinderen moeten niet dood gaan, maar omdat het gebeurt”, zegt Van de Pas die uit eigen ervaring weet hoe zwaar het is om je kindje te verliezen.

Bij Babyrouwkaartje kan alles. U kunt foto of een afdruk van de voetjes of een hand gebruiken, maar u kunt ook een mooie kaart kiezen uit het ruime assortiment van Babyrouwkaartjes. De online procedure is heel gemakkelijk. U kunt zelf eenvoudig teksten en namen invoeren, illustraties en/of foto’s toevoegen en vrijwel het hele ontwerp, dus ook de kleur en de vormgeving van het kaartje naar uw eigen smaak en idee uitvoeren. Natuurlijk wilt u voordat het kaartje wordt gedrukt, weten hoe het kaartje er uiteindelijk uit gaat zien. Dat kan door met een druk op de knop een drukproef te bestellen. Als mooie herinnering kunt u een canvas uitvoering van de kaart bijbestellen, als een dierbaar schilderijtje voor een bijzondere plek in huis.

info@babyrouwkaartjes.nl

www.babyrouwkaartjes.nl

 

 

Babyrouwkaartjes.nl staat met een stand met rouwkaartjes voor baby's en kinderen

op 9 november 2013 op de Uitvaartbeurs te Mantgum.

flyer rouwbeurs babyrouwkaartjes rouwkaarten baby en kinderen

 

Babyrouwkaartjes | omdat niet elk begin klopt. Posted by Redactie Love4Kidz on March 10th, 2011

Een onderwerp waar veel (prille) ouders niet aan willen denken. Maar toch overkomt het nog heel veel papa’s en mama’s: het overlijden van je zo gewenste kindje, voor, tijdens of na de zwangerschap. En ook al klopt het hartje niet, het kindje is er wel!

Speciaal voor deze heel moeilijke en bijzondere gebeurtenis zijn er babyrouwkaartjes. Geboortekaartjes met een afscheid. Niet omdat het zou horen, maar omdat het gebeurd.

         rouwkaarten voor baby's en kinderen bij babyrouwkaartjes.nl

Bij JilleJille.nl maken ze al een tijdje geboortekaartjes. Maar sinds kort is daar een nieuwe dimensie bij gekomen. De website babyrouwkaartjes.nl is ontstaan omdat ontwerpster Jille van de Pas vanuit haar eigen ervaring maar ook via JilleJille.nl heeft ondervonden dat het aanbod eigentijdse rouwkaartjes erg klein is.

Bij babyrouwkaartjes.nl kun je uit verschillende rouwkaartjes kiezen. Ze zijn niet verdrietig, zoals je wellicht had verwacht. Of zwart wit. Nee, de kaartjes zijn in heldere vrolijke babykleurtjes. De printjes zijn lief en zacht: hartjes, wolkjes, bloemetjes en sterretjes. Ook is het mogelijk om een eigen foto in het ontwerp op te laten nemen of een afdruk van het voetje en handje.

Aan de binnenkant kan je echt zien dat het om een ‘ander’ kaartje gaat. Immers hier staat jouw persoonlijke tekst en is er ruimte voor een geboorte- en sterfdatum. De tekst en het lettertype kun je helemaal naar eigen smaak aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om een roze of blauw randje rondom de enveloppe te laten drukken.

        rouwkaarten voor baby's en kinderen bij babyrouwkaartjes.nl

Noot van de redactie:

Nadat ik zelf afscheid heb moeten nemen van een kindje tijdens de vijfde maand van de zwangerschap, kan ik enigszins uit ervaring spreken dat het helpt bij de verwerking om het ‘echt’ te maken. Iedereen mag immers weten hoe blij je bent met jouw wondertje. Dat het er was en dat het er had mogen zijn, als het anders had gelopen.

Kijk voor meer informatie op www.babyrouwkaartjes.nl

 

Zwangere Zaterdag WKZ Utrecht

Regelmatig staat JilleJille met een stand
op de informatiemarkt in de hal van het Wilhelmina Kinderziekenhuis,
Lundlaan 6, 3584 EA Utrecht.
Openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur

 

Volg ons nu ook op twitter en facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en onze akties!

www.twitter.com/jillejille