JilleJille > Bezorging-verzenden | Info over bezorgen & verzenden van je bestelling

Bezorging en verzending van de bestelling kaarten, proefdruk of enveloppen.

Alles over je bezorging!

 • - Tijdens periodes in aanloop naar de feestdagen en door de coronamaatregelen is het erg druk. Hierdoor kunnen jouw kaartjes langer onderweg zijn. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Hemelvaartsdag (13 mei) is zoals altijd een donderdag, dus alle zendingen die normaal gesproken op donderdag weg zouden gaan, versturen wij nu op vrijdag 14 mei.

 • -November en december zijn de meest drukke maanden voor de pakketvervoerders. Hoe dichter Sinterklaas (5 december) en Kerst (24 en 25 december), hoe drukker het is. Excuses voor het ongemak! Wij produceren en overhandigen jouw order conform de aangegeven doorlooptijd, maar houd er rekening mee dat de verzending langer kan duren dan dat je van PostNL en/of DHL gewend bent. 
  Voor een actuele status kan je de Track & Trace van je order raadplegen (oplage >20 kaarten en/of enveloppen).

 • - Ook het Belgische postbedrijf BPost heeft het ongelofelijk druk en ervaart moeite met het verwerken van de pakketstroom. Naar België kan het daarom ook enkele dagen langer duren voor pakketjes worden bezorgd. Excuses voor het ongemak!

 • -Heb je voor 18:00 besteld, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verzonden!
  Let op: foliekaarten en houten kaartjes hebben een langere productietijd van 1 werkdag.
   
 • -Bestellingen naar Nederland en België   €3,95 verzendkosten, vanaf 50 stuks zijn de verzendkosten €4,95

 • -Bestellingen worden in principe binnen 1-3 werkdagen geleverd.
   
 • -Brievenbuspost naar België is 5-8 dagen onderweg.
   
 • -Wil je liever jouw proefdrukje als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dan kan dat ook! 
  Deze optie kun je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit geldt voor verzendingen naar Nederland en België.
   
 • -Laat je kaartjes eenvoudig door ons bezorgen bij familie en vrienden met onze directe verzendservice!

De bezorging van een reguliere bestelling

* Een proefdrukje

* Een bestelling tot 20 kaarten en/of enveloppen

* Een bestelling van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen

* Bezorging enveloppen

* Tip; sluitzegels

De bezorging van een bestelling foliekaarten

* Een proefdrukje met foliedruk

* Een bestelling tot 20 kaarten met foliedruk en enveloppen

* Een bestelling van meer dan 20 kaarten met foliedruk en enveloppen

* Tip; sluitzegels met folie

Service

* Hoe weet ik of mijn bestelling door jullie ontvangen is?

* Informatie voor onze Belgische klanten

* Rechtstreekse verzending

* Extra vroege bezorging op de eerstvolgende werkdag

Verzending naar het buitenland

* Bezorging in België

* Bezorging in andere landen

Porto

* Porto binnen Nederland;

* Porto in België

* Postzegels;

Meer bezorging en verzending

* Pakketje volgen met Track & Trace

* Je pakket niet ontvangen?

* Bezorging tijdens de feestdagen

* Onze telefonische bereikbaarheid tijdens de feestdagen

De bezorging van de reguliere bestelling

* Een proefdrukje

De proefdrukken besteld bij JilleJille worden bezorgd door PostNL. Deze proefdrukken passen door de brievenbus, normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld worden dezelfde werkdag nog gedrukt en verzonden.
Let op: Brievenbuspost wordt niet meer op maandag bezorgd door PostNL. Proefdrukjes die op vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn worden normaliter op zaterdag geleverd, anders pas op dinsdag.

* Een bestelling tot 20 kaarten en/of enveloppen

Een bestelling kaarten van minder dan 20 stuks (= poststuk) passen ook nog door de brievenbus, normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd door PostNL. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Alle kaartjes die op werkdagen voor 18.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Let op: Brievenbuspost wordt niet meer op maandag bezorgd door PostNL. Deze kaartjes die op vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn worden normaliter op zaterdag geleverd, anders pas op dinsdag door PostNL.

Kies voor versturen als een poststuk of als een brievenbuspakket:
- poststuk: levering door de postbode; in NL gemiddeld 1-3 dagen en in België 3-5 dagen
- brievenbuspakketje van DHL: levering met track & trace en door de pakketdienst; in NL gemiddeld 1 dag en in België 1-2 dagen
brievenbuspakketje van DHL geldt voor:
* orders met proefkaarten
* orders met kaarten en/of enveloppen en/of sluitstickers tot en met 19 stuks (bij 20 stukswordt het automatisch al een brievenbuspakketje.) 
* adres met bestemming NL en BE
* bij het plaatsen van een order van maandag tot en met vrijdag voor 18.00 uur

* Een bestelling van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen

Als je je kaartjes (vanaf 20 stuks) op werkdagen voor 18.00 uur besteld, worden deze dezelfde middag nog gedrukt en verzonden en meestal de eerstvolgende werkdag met pakketpost door PostNL geleverd.
- Van pakketbestellingen krijg je, mits op een werkdag geplaatst, dezelfde avond rond 23.00 uur de Track & Trace code toegestuurd zodat je jouw pakket kunt volgen.
-Op de dag van de levering moet er wel iemand thuis zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen. Lukt dat niet dan kun je natuurlijk ook een ander afleveradres opgeven. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op Tel: (085) 743 07 67

* Bezorging enveloppen

Een bestelling enveloppen van minder dan 20 stuks passen ook nog door de brievenbus, normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd door PostNL. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Alle enveloppen die op werkdagen voor 18.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.
Let op: Brievenbuspost wordt niet meer op maandag bezorgd door PostNL. De enveloppen die op vrijdag voor 18.00 uur besteld zijn worden normaliter op zaterdag geleverd, anders pas op dinsdag door PostNL.

* Tip; sluitzegels

Het versturen van de kaartjes wordt nog leuker door bijpassende sluitstickers. Je kunt ze hier bestellen.

De bezorging van een bestelling foliekaarten

* Een proefdrukje met foliedruk

Proefdrukken met foliedruk hebben een langere productietijd. Proefdrukken besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Proefdrukken besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond in productie genomen. Jouw proefdrukje wordt per brievenbuspost naar je verzonden. Dit duurt in Nederland ongeveer 3-5 werkdagen.

* Een bestelling tot 20 kaarten met foliedruk en enveloppen

Een bestelling kaarten van minder dan 20 kaarten, past ook nog door de brievenbus. Onze kaarten met goudfolie, zilverfolie of koperfolie hebben een langere productietijd. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen.  Jouw bestelling wordt dus per brievenbuspost naar je verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 3-5 werkdagen, naar België is brievenbuspost vaak 5-7 werkdagen onderweg.
Let op: Brievenbuspost wordt niet meer op maandag bezorgd door PostNL.

* Een bestelling van meer dan 20 kaarten met foliedruk en enveloppen

Kaarten met een luxe afwerking zoals goudfolie, koperfolie of zilverfolie hebben een langere productietijd. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Jouw kaarten worden na 3-5 werkdagen bezorgd door PostNL. Je ontvangt een track&trace zodat je je pakket kunt volgen. Op de dag van de levering moet er wel iemand thuis zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen. Lukt dat niet dan kun je natuurlijk ook een ander afleveradres opgeven. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op Tel: (085) 743 07 67

* Tip; sluitzegels met folie

Het versturen van de kaartjes wordt nog leuker door bijpassende sluitstickers met goudfolie. Je kunt ze hier bestellen.

Onze service

* Rechtstreekse verzending

Kaarten direct aan je contacten laten versturen. Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde; dus bewerken van de kaart, formaat, papiersoort en envelopkleur. Kies daarna voor Directe verzending. De prijs staat nu voor één kaart aangegeven, dat wordt in de volgende stap aangepast. Of selecteer in je eigen account voor 'Adressen importeren' om alle adressen alvast op te slaan.

Als je besteld hebt, ontvang je een orderbevestiging per e-mail van de betaling en van de bestelling. Je kunt ook altijd even je account raadplegen.

Direct je geboortekaartjes versturen naar je familie en vrienden? Dat kan! Wij snappen dat het je iedereen snel wil laten weten dat jullie kindje geboren is!
-Van tevoren kun je alle adresgegevens toevoegen aan je adresboek in je account. Zo kun je ook alles alvast rustig controleren. Je kunt er ook voor kiezen om een deel thuis te laten bezorgen.
-Tijdens het bestelproces heb je de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, je kaartjes thuis ontvangen of je het geboortekaartje direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kun je de door jullie al ingevoerde adressen selecteren. Wij zorgen dat de kaartjes gedrukt en bezorgd worden!
-Hier vind je meer info over deze rechtstreekse verzendservice.

* Informatie voor onze Belgische klanten

Wij zijn super blij dat steeds meer van onze kaartjes door klanten in België worden besteld. Om het jullie wat makkelijker te maken hebben wij specifieke informatie voor het bestellen van kaarten vanuit België op deze pagina bij elkaar gezet. Voor specifieke informatie voor onze klanten uit België klik hier.

* Extra vroege bezorging op de eerstvolgende werkdag

Je kunt ook kiezen voor NextDay delivery; levering de eerstvolgende werkdag voor 14.00 uur hieraan zijn wel kosten verbonden namelijk €15,00. Een handtekening bij ontvangst is vereist, dus zorg dat je thuis bent die ochtend. Ben je toch niet thuis dan doet de bezorger een poging van afleveren bij de buren. Deze service is vanwege de langere productietijd, niet mogelijk bij kaartjes met een luxe afwerking zoals foliedruk.

Verzending naar het buitenland

* Bezorging in België

Ook in België bezorgen wij je bestelling graag aan huis. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. 
-De bezorging van brievenbuspost (minder dan 20 kaarten) naar België is vaak 5 - 7 werkdagen.
-Jouw eindbestelling (meer dan 20 kaarten) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd.
-Van pakketbestellingen krijg je de Track & Trace code toegestuurd zodat je jouw pakket kunt volgen.

* Bezorging in andere landen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.
Bij verzending van proefdrukken en pakketten tot 20 stuks, buiten Nederland en België, rekenen we €3,95 verzendkosten.

Porto

* Porto binnen Nederland

Op de site van PostNL kun je berekenen hoeveel postzegels er op de envelop van jouw kaartje moeten. Als je een extra kaartje of label hebt toegevoegd of een wat groter formaat hebt kan het zijn dat je twee postzegels moet gebruiken. Onze tip: bestel een proefdrukje en weeg het kaartje inclusief extra’s en envelop even, dan kun je precies berekenen hoeveel porto er op moet.

* Porto in België

Het aantal postzegels is ook in België afhankelijk van het gewicht en het formaat van jouw kaartje samen met de envelop. Raadpleeg de website van jouw postaanbieder voor de actuele portokosten. In België moeten er 2 postzegels op een vierkante kaart. We kunnen het kaartje voor je omzetten naar het ’Belgisch vierkant’ formaat, dit kaartje is 12 x 13,5 cm en hierop hoef je maar 1 postzegel te gebruiken! Neem hiervoor even contact met ons op, wij passen het formaat gratis voor je aan.

* Postzegels

We verkopen geen postzegels, daarvoor moet je zelf zorgen.
Eventueel kunnen we het versturen van jouw kaartjes wel makkelijker maken met onze verzendservice waarmee we de kaartjes rechtstreeks naar jouw familie en vrienden kunnen sturen. Meer info over direct verzenden.

Meer bezorging en verzending

* Pakketje volgen met Track & Trace;

Bij 20 stuks of meer kaarten of enveloppen, wordt de bestelling als een pakketje verzonden en ontvang je een Track & Trace code als het pakket verstuurd is, zodat je het kunt volgen.

* Je pakket niet ontvangen?

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op (085) 743 07 67 of neem contact met ons op via mail Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging. Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

* Bezorging tijdens de feestdagen
 • Vrijdag 10 april Goede vrijdag; Als een werkdag, de productie en aflevering is normaal.
 • 12 & 13 april Paasweekend; Gesloten. Op dinsdag 14 april gaan we weer aan de slag, bestellingen (zonder folie) worden op 15 of 16 april geleverd. Bestellingen (met folie) geplaatst in het paasweekend, worden tussen 17 & 20 april geleverd
 • Maandag 27 april Koningsdag; Gesloten. Op dinsdag 28 april pakken we alles weer op. Bestellingen (zonder folie) geplaatst op Koningsdag, worden op 29 of 30 april geleverd. Bestellingen (met folie) geplaatst op Koningsdag, worden tussen 1 & 4 mei geleverd.
 • Maandag 4 mei Dodenherdenking; Als een werkdag, de productie en aflevering is normaal.
 • Dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag; Gesloten. Op woensdag 6 mei gaan we weer aan de slag. Bestellingen (zonder folie) geplaatst op Bevrijdingsdag, worden op 7 of 8 mei geleverd. Bestellingen (met folie), worden tussen 9 & 12 mei geleverd.
 • Donderdag 13 mei Hemelvaartsdag; Gesloten. Op vrijdag 14 mei pakken we alles weer op. Bestellingen (zonder folie) geplaatst op Hemelvaartsdag, worden tussen 17 & 18 mei geleverd. Bestellingen (met folie) worden tussen 18 & 19 mei geleverd.
 • Zondag 23 mei en maandag 24 mei Pinksteren; Gesloten, maar via mail bereikbaar. Op zondag 23 mei - 1e pinksterdag worden er geen orders in productie genomen en/of verzonden. Op maandag 24 mei - 2e pinksterdag worden pakketten (orders vanaf 55stuks of meer) wel geproduceerd en verzonden. Daarnaast worden brievenbuspakketjes van 20-55 stuks en kleinere zendingen waarbij een toeslag wordt betaald voor een track & trace zending maandag ook met de post verstuurd. Onze klantenservice is per mail bereikbaar en probeert jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

-Kerstdagen
Op 24-25-26 december vervallen de werkzaamheden van PostNL.

Op 27-12 bezorgen ze weer en kun je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten.
-Oud & Nieuw
Op 31 december & 1 januari vervallen de werkzaamheden van PostNL.

Op 2 januari bezorgen ze weer en kun je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verwachten.

Wij zijn via mail bereikbaar

* Onze telefonische bereikbaarheid tijdens de feestdagen

-24 december, kerstavond: 9.00 - 16.00 uur
-
25 december, eerste kerstdag: gesloten
-
26 december, tweede kerstdag: gesloten
-
31 december, oudjaarsdag: 9.00-16.00 uur
-
1 januari, nieuwjaarsdag: gesloten