Betalingsmogelijkheden

De mogelijkheden van betalen aan JilleJille zijn hieronder vermeld.

De betaling van je bestelling kan op de volgende manieren:

Je kunt je bestelling op JilleJille.nl online op verschillende manieren betalen op een veilige manier.

Eenmalige machtiging
Door het afgeven van een eenmalige machtiging geef je JilleJille.nl het recht om het bedrag van je bestelling eenmalig van je rekeningnummer af te schrijven. Je kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook meteen in behandeling nemen.

iDeal
Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. De betaling via iDeal is direct verwerkt dus we zullen je bestelling dan ook meteen in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Credit Card
Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is ook meteen gedaan en wij zullen je bestelling dan ook meteen verwerken.

Mister Cash
Woon je in België, dan kun je betalen met Mister Cash. Je betaling wordt dan ook direct gedaan en we zullen je bestelling dan ook meteen verwerken.


NB: Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.