Directe verzending / Directe rouwverzending

De kaarten direct laten verzenden aan je contacten via de verzendservice van JilleJille.nl.

Kaarten direct aan je contacten laten versturen.

Het bestelproces van de kaart werkt hetzelfde; dus bewerken van de kaart, formaat, papiersoort en envelopkleur. Zorg dat je een account hebt en ingelogd bent, kies daarna voor Directe verzending. De prijs staat nu voor één kaart aangegeven, dat wordt in de volgende stap aangepast. Selecteer in je eigen account voor 'Adresboek' om alle adressen alvast op te slaan.

De kosten van directe verzending

Per geadresseerde zijn de kosten < 20 gram € 1,49  en > 20 gram € 2,40 (Deze prijs is per ontvanger en exclusief de kaartprijs)
Deze prijs is als volgt opgebouwd:
- Postzegel (frankeerkosten afhankelijk van land en gewicht)
- Kaart in de envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop
- Bij rouwkaarten; enveloppen insteken in speciale rouwverzending envelop op het postkantoor.

Directe verzending buiten NL maar binnen de EU < 20 gram is € 2,13 en > 20 gram € 3,58.
De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd.

Adressen toevoegen

De knop ‘+ adres toevoegen in je eigen account, geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Let op; je moet wel eerst een account aanmaken en ingelogd zijn. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Als ‘opslaan in adresboek’ wordt aangevinkt blijft het adres opgeslagen en kan later weer gebruikt worden. Door op ‘opslaan’ te klikken wordt het adres toegevoegd.

Adresboek

Als er al eerder geadresseerden zijn toegevoegd kan via het persoonlijke adresboek gemakkelijk een persoon toegevoegd worden aan deze specifieke verzending. 
Meerdere adressen tegelijk toevoegen is ook mogelijk. Hiervoor is het excel-voorbeelddocument via de knop adressen uploaden te downloaden. Hierin kunnen (vooraf) alle geadresseerden ingevoerd worden, de verplichte velden staan aangegeven (wel eerst even inloggen).
Alle adressen blijven in het adres staan door ‘opslaan’ aan te vinken. (Het land is ook een verplicht veld om in te vullen)

Verzenddatum kiezen

Het is ook mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger.
JilleJille.nl verwerkt alle bestellingen op maandag t/m vrijdag en op zondag alleen de pakketbestellingen (niet de directe rouwverzending) die voor 18:00 uur zijn besteld.
Tijdens de werkweek gaan alle bestellingen dezelfde dag met de post mee. De kaarten worden de volgende dag bezorgd, behalve op zondag.

Controleren en bestellen

Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.

Persoonlijk,- en factuurgegevens invullen

De kaarten worden direct naar alle geadresseerden verstuurd. De factuur komt op je eigen naam te staan.

Definitief bestellen

In deze laatste stap plaats je de bestelling. In je eigen account kun je bij bestellingen de order opnieuw bekijken.