Corona update

Corona update

Wij kunnen onze kaartjes nog steeds leveren!

* De drukkerij van JilleJille is gewoon open, natuurlijk zorgen we wel voor een veilige & hygiënische werkomgeving voor al onze medewerkers als opgesteld door het RIVM. We kunnen je bestelling op tijd versturen zoals je van ons gewend bent.

* Bij de PostNL en DHL gaan momenteel alle werkzaamheden gewoon door, er zijn momenteel wel veel meer online bestellingen en minder werknemers waardoor ze onder hoge druk staan. De bestellingen van onze kaartjes kunnen daarom iets vertraagd zijn we hopen op jullie begrip. Met de Track & Trace-code die je ontvangt, kun je jouw bestelling volgen. Meer informatie van PostNL:  https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

* De kans dat het Coronavirus op een poststuk zit is erg klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog steeds besmettelijk is ook heel erg klein, volgens het RIVM. Wil je ondanks dat de klans nihiel is geen enkel risico lopen, laat je postpakketje 24 uur liggen voordat je het open maakt of was je handen meteen na het aanraken.

Dit is een preventieve maatregel die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers. Natuurlijk begrijpen wij dat dit best heel vervelend is, maar we vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers in de drukkerij zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen. We vragen daarom jullie begrip hiervoor, we’re all in this together...

Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice is van 09.00 uur tot 21.00 uur te bereiken via (085) 743 07 67 en je kunt ons ook altijd een berichtje sturen via contact.
Verder willen wij jullie en jullie dierbaren veel liefde en gezondheid toe wensen in deze moeilijke periode.

Laatst bijgewerkt op 31 december 11.30 uur.