JilleJille > Corona update

Corona update

Wij kunnen onze kaartjes nog steeds leveren!

* De drukkerij van JilleJille is gewoon open, natuurlijk zorgen we wel voor een veilige & hygiënische werkomgeving voor al onze medewerkers als opgesteld door het RIVM.

* Bij de post gaan momenteel alle werkzaamheden gewoon door, er zijn momenteel wel veel meer online bestellingen en minder werknemers. De bestellingen van onze kaartjes kunnen daarom iets vertraagd zijn. Meer informatie van PostNL:  https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

* De kans dat het Coronavirus op een poststuk zit is erg klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog steeds besmettelijk is ook heel erg klein, volgens het RIVM. Wil je ondanks dat de klans nihiel is geen enkel risico lopen, laat je postpakketje 24 uur liggen voordat je het open maakt of was je handen meteen na het aanraken.

  * De zondagsproductie is tijdelijk gestopt. Bestellingen die op vrijdag na 18.00 uur bij ons binnen zijn gekomen zullen dus op maandag gedrukt en verzonden worden.

Dit is een preventieve maatregel die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers. Natuurlijk begrijpen wij dat dit best heel vervelend is, maar we vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers in de drukkerij zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen. We vragen daarom jullie begrip hiervoor, we’re all in this together...

Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice is van 09.00 uur tot 21.00 uur te bereiken via (085) 743 07 67 en je kunt ons ook altijd een berichtje sturen via contact.
Verder willen wij jullie en jullie dierbaren veel liefde en gezondheid toe wensen in deze moeilijke periode.

Laatst bijgewerkt op 1 april 13.00 uur.