JilleJille > Reacties van klanten | Klantenreacties

Reacties van klanten | Review | Tevredenheid klanten

Spacer

Klantreacties 2017:

-C. & L. Platone: Goedemorgen, Ik dank u zeer voor de professionaliteit en opvallende vertrouwen van uw bedrijf in jullie klanten aangezien in de tijd waarin wij nu leven een gebrek is aan "echte klantenservice en vriendelijkheid. Wij hebben het enorm gewaardeerd hoe jullie met ons zijn omgegaan en zullen u zeker aanbevelen bij anderen! Met vriendelijke groet,

-Anoniem;
Kan niet anders zeggen dan dat de afhandeling van onze order buitengewoon efficient was. Bovendien uitermate vriendelijk geholpen toen we een vraag hadden over de layout van onze kaart. Aanrader.
Sterke punten;
JilleJille hielp ons ongevraagd met corrigeren van kleine uitlijn fouten die we zelf over het hoofd hadden gezien in het ontwerpje dat we hadden gemaakt. Uitstekende service dus.
Verbeterpunten of tips; Tja, kan niet echt iets bedenken.

-Johanna Verhoeven:
Wij hebben al voor de derde keer onze geboortekaartjes besteld . Ze hebben hele leuke ontwerpen en een bijzonder goede service. Wij werden gebeld omdat we een foutje in de datum hadden gemaakt bij onze bestelling, heel fijn!
Sterke punten;
Supergoede service en gratis verzenden
Verbeterpunten of tips;
n.v.t

-Fam. Hondeman;
Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de geboorte kaartjes, de snelle levering en de duidelijke website.
Sterke punten;
De website met een eigen account is erg overzichtelijk en duidelijk.
Verbeterpunten of tips;
Geen.

-Titianne;
Snelle reactie op vragen en super fijn dat aanpassingen mogelijk waren. Fijn dat er goed mee gedacht werd!
Sterke punten;
De reactie op voorgestelde wijzigingen!
Verbeterpunten of tips;
Je kan in de google browser geen twee kaarten tegelijkertijd bewerken. Ze nemen de lay out van eerste kaart dan na verloop van tijd over.

-Anoniem;
Jille denkt mee, is creatief en neemt alle tijd om het kaartje te optimaliseren. Wij waren heel blij met de kaartjes.
Sterke punten;
Creatief en gedetailleerd

-Marieke de Groot;
Heel goede ervaring mee, voor mijn beide zoontjes heb ik hier de geboortekaartjes besteld. Het is een erg mooie kwaliteit en een snelle levering. Erg fijn dat je de enveloppen van te voren al kan bestellen zodat je die alvast kan schrijven.
Sterke punten;
Mooie kwaliteit papier, en een snelle en persoonlijke reactie op vragen.
Verbeterpunten of tips;;
Nee, ik heb er niets op aan te merken

-Chantal van Kesteren;
Hele goede ervaring, ik heb niet voor niets allebei de geboortekaartjes bij jullie besteld! Dank daarvoor!
Vorige keer was het nog niet mogelijk om enveloppen eerder te bestellen, nu wel, vind ik een hele goede verbetering!
Sterke punten;
Communicatie, klantgerichtheid

-Moniek;
Prima! Snelle levering en mooie kwaliteit van het papier en het drukwerk voor een hele redelijke prijs.
Sterke punten;
Mooie kwaliteit en leuke ontwerpen. Wij wilden een verandering in het kaartje en dat hebben ze snel en heel mooi voor ons gedaan.
Gratis verzendkosten, dat scheelt toch weer!
Verbeterpunten of tips;
Ik kan niets bedenken

-Amaranthe;
Leuke ontwerpen en superservice. Onze trouwkaarten en de geboortekaartjes van onze dochter besteld bij JilleJille
Sterke punten;
Supergoede service en snelle, persoonlijke communicatie.
Verbeterpunten of tips;
Geen

-Floortje;
Prima! Heel erg bedankt voor de mooie kaartjes en de geweldige service! We hebben veel complimenten gehad over het kaartje.
Sterke punten;
Heel goede service!
Verbeterpunten of tips;
Geen

-Katharina;
Hoi Jille, Nogmaals heel erg bedankt voor de Supermooie kaartjes! Enne wat hebben we veel leuke reacties gehad! Fantastisch! Het kaartje en het geboorte schildertje staan nog altijd hier te pronken op de kast!! zoo mooi.. Vriendelijke groeten, Katharina Peterse.

-Harm & Sylvia;
Beste Jille, Vandaag de prachtige kaartjes en schilderijtje ontvangen, hartelijk dank voor het mooie ontwerp en de vlotte verwerking. Nog even een emailtje om je te laten weten dat we al veel complimenten hebben gehad, het door jou ontworpen kaartje valt erg in de smaak. Nogmaals dank daarvoor. Groet, Harm en Sylvia

-E. de Vadder;
Ik ga jullie site zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Echt fijne en snelle service, snelle communicatie. Alvast bedankt voor het nasturen, indien het wat moeilijk is geen enkel probleem had toch 5 kaarten extra dus is niet zo erg zonder envelop :-) Mvg

-EM. van Diggelen;
Beste Jille, 2 jaar geleden heb je het geboortekaartje/schilderijtje voor onze zoon Floris gemaakt, en daar hebben we erg veel complimenten over gehad (en wij waren er zelf ook superblij mee!). Over 5,5 week verwachten wij de tweede - een meisje dit keer- en wij willen graag weer van jouw diensten gebruik maken.

-Fam. Van Dinteren-Zondag;
BHallo! Nog bedankt voor de mooie kaartjes en de geweldige service! We hebben veel complimenten gehad over het kaartje. Tot een volgende keer. Groetjes van Fam. Van Dinteren - Zondag.

-M Lemmens;
Beste Jille, Bedankt voor het geboorteschilderij, hij is erg leuk geworden. Ben er heel blij mee! Mvg, M. Lemmens

-Ch v Kesteren;
Beste Jille, wilde je bedanken voor de snelle en goede afhandeling. Daarnaast wilde ik even zeggen dat ik heel veel enthousiaste reacties heb gekregen op t kaartje. Met vriendelijke groet, Ch van Kesteren

-John & Melina;
Beste Jille, We hebben de geboortekaartjes ondanks de staking van de TNT toch op tijd ontvangen.Omdat het voor ons voor de tweede keer was dat we kaartjes bij je besteld hebben wisten we dat het weer een mooi kaartje zou worden en dat was het zeker, we hebben weer op een mooie en bijzondere manier aan iedereen kunnen vertellen dat onze dochter Yalize is geboren, bedankt daar voor!!! Met vriendelijke groeten,John en Melina

-Marjolein;
Beste Jille, we krijgen allemaal positieve reacties op de prachtige kaart van Emma. Zo leuk... We willen je van harte bedanken voor je goede, snelle service en voor het maken van een schitterend aandenken aan de geboorte van onze dochter. Fijne avond. Groetjes, Marjolein

-Eveliene;
Hoi, Een beetje late reactie. Maar zag vandaag weer het kaartje en ben er zo blij mee. We hebben zoveel leuke reacties gehad op het kaartje. Heb ook even gekeken naar een leuke jongenskaart voor als de volgende een jongen wordt. Al moet ik nog even niet aan een volgende denken, haha. Ik zal ook nog een foto toesturen!! 

-Dabren;
Beste Jille,We hebben de geboorte kaartjes goed ontvangen. Ze zien er net zo top uit als onze dochter! Met vriendelijke groet, Dabren

-Martijn en Karin;
Hoi Jille, wij willen je ontzettend bedanken voor het mooie ontwerp van onze geboorte kaartjes, krijgen enorm veel leuke reactie's. Verder een prima en snelle afhandeling van de geboorte kaartjes. Bij een tweede bestellen we zeer zeker weer een kaartje bij Jillejille.

-Thijs;
Hoi hoi,In de bijlagen vind je foto's van onze kinderen Aimee en Tim. Nog bedankt weer voor de topservice! 

-Anoniem;
Hallo Jille, Een paar weken geleden zijn onze aankomstkaartjes bezorgd en ze waren nog mooier dan verwacht. We zijn er ontzettend blij mee en krijgen er ook heel leuke reacties op! Ook de persoonlijke brief die je bij de factuur hebt gedaan vonden we erg sympathiek.
We zullen je zeker aanbevelen bij iedereen en mocht er ooit nog een tweede adoptiekindje komen, dan weten we waar we de mooiste kaartjes kunnen bestellen!

-Anoniem;
Beste Jille,Wat zien de kaartjes er gaaf uit! Helemaal super en onwijs veel complimenten gehad. We zijn zeer blij! Bedankt

-Anoniem;
Hallo! Nog bedankt voor de mooie kaartjes en de geweldige service! We hebben veel complimenten gehad over het kaartje. Tot een volgende keer.

-Hanne;
Geweldig bedankt voor de super-service bij het geboortekaartje van Max! We krijgen alleen maar positieve reacties. Groet van een trotse moeder, Hanne Vercouteren.

-Tamara;
Beste Jille, Via deze weg willen wij u bedanken voor de keurige en correcte afhandeling van onze geboortekaartjes. We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en hopen in de toekomst wederom gebruik te maken van uw mooie collectie. Heel veel liefs Mark, Tamara en Levi Ketels

-Evelina;
Beste Jille, Wij willen je even bedanken voor de prima service en de persoonlijke benadering. We hebben de kaartjes keurig op tijd de volgende morgen na de bestelling ontvangen. Ook complimenten aan de drukker. We zijn erg blij met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties. Met vriendelijke groet,Edwin en Evelina Groot.

-H.;
Hoi Jille,
Hartstikke bedankt. De kaartjes zijn erg leuk geworden, geweldig, precies wat we wilden. We hebben ze wel pas net op de post gedaan want ik ben gisteren pas uit het ziekenhuis ontslagen samen met onze dochter S. Bedankt voor al jouw creativiteit en de geweldige service. Met vriendelijke groet en wellicht tot een volgende keer.

-Sylvia;
Vandaag de prachtige kaartjes en schilderijtje ontvangen, hartelijk dank voor het mooie ontwerp en de vlotte verwerking.

-Ineke;
Beste Jille, We hebben de aankomstkaartjes ontvangen en inmiddels verstuurd. We krijgen er veel enthousiaste reacties op en dachten het is leuk om jou dat ook even te laten weten. Met dank voor de mooie kaartjes.

-Katja van Hees;
Hoi Jille, Heel leuk idee! Hierbij een foto van Ilvy S De kaart was trouwens geweldig, enorm veel leuke reacties gehad. Succes met je nieuwe site. Groet, Katja H

-Anoniem;
Hee Jille,Wat een leuk idee!! Wilde onze Friso ook even opgeven! De geboortekaartjes waren een groot succes! Veel leuke reacties op gehad! 

-Carlijn;
Hai Jille,Het is zeker een erg leuke rubriek geworden! Je hebt ook zulke leuke kaartjes. Als we weer een kindje verwachten bestellen we zeker weer bij jou! Succes met de drukte! Groetjes Carlijn

-Rafke;
Beste Jille, Bedankt voor de kaartjes, ze zijn echt prachtig geworden! We zijn er erg blij mee. En we hebben ook veel reacties gehad op het kaartje, allemaal positief natuurlijk. We willen ook graag een geboorteschilderijtje hebben van het kaartje. Met vriendelijke groet, Rafke

-L. Nuiten;
Hallo Jille,
De kaartjes waren erg mooi en ik was er zeer blij mee!! We hebben er enorm veel leuke en mooie reacties op gehad!! Dank je hartelijk voor de fijne goede service en de snelle bezorging en verzorging van alles.

-Tim Verheijden;
Beste Jille, De kaartjes zijn super! Alvast bedankt en nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Groeten,Tim

-S. Berends;
Beste Jille,
We willen je graag heel erg bedanken voor de prachtige kaartjes die je hebt ontworpen en laten drukken ter gelegenheid van de geboorte van onze dochter! We hebben de samenwerking en je professionele, snelle manier van werken zeer gewaardeerd.
We wensen je heel veel succes toe in de toekomst met het maken van heel veel mooie kaartjes.

-Denise;
Beste Jille, Wij willen jullie super bedanken voor de mooie geboortekaartjes. Wij hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen van mensen. Mocht er in de toekomst nog een kleine opkomst komen dan gaan we zeker weer naar jullie website! Bedankt voor alles, Bram, Denise en Tieme

-Astrid van de Elsen;
Hoi Jille, bedankt voor de kaartjes. Hartstikke leuk geworden en het schilderijtje is fantastisch. Bedankt voor de goede zorgen!!!

-J. de Nijs
Beste Jille,
Bedankt voor de leuke geboortekaartjes! We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad. Groeten, Jeanine

-Alexandra;
Hallo Jille, Het heeft even geduurd, maar nu dan eindelijk een mailtje van ons. (Het is even wennen / in een ritme komen met een tweede erbij J! Hartstikke bedankt voor de prachtige geboortekaartjes!! We krijgen alleen maar positieve reacties van alle kanten en interesse naar jullie site van aanstaande (groot-) ouders. Zelf zijn we ook zeer tevreden over het resultaat, ik vind het echt een prachtig vrolijk kaartje en het past qua ontwerp ook erg leuk bij de namen die wij uitgezocht hebben. Van onze kant dus nogmaals héél erg bedankt en complimenten voor het ontwerp, de lay-out en het eind resultaat!

-Frank & Ingrid;
Beste Jille,
Allereerst nog bedankt voor de geboortekaartjes. Onze complimenten voor de flexibele wijze waarop we, via de mail, tot het definitieve ontwerp zijn gekomen. We krijgen erg veel leuke reacties!

Klantreacties 2016:

-Anoniem;
Jille,
We willen je nogmaals hartelijk danken voor al je inzet en we zijn erg blij met de leuke geboortekaartjes!

-Dani;
Beste Jille, Wij willen even laten weten dat we uitermate tevreden zijn met de manier hoe jullie ons als klant behandeld hebben. Dus bij deze BEDANKT voor de goede service en de mooie kaarten. Groeten van Dani B.

-Trix;
Beste Jille,Wat zien de kaartjes er gaaf uit! Helemaal super en onwijs veel complimenten gehad. Heel erg bedankt, Trix O.

-Karen;
Hallo Jille,
Afgelopen zondagochtend is F. geboren. Ik vond de bevalling weer een hele klus maar gelukkig is alles prima gegaan en hebben we een klein gezond meisje. R. heeft maandagochtend meteen jouw collega gebeld en dinsdagochtend werden de kaartjes al bezorgd, wat ongelofelijk snel en wat een geweldig kaartje! De vrolijkheid over ons meisje straalt er echt vanaf. Dank voor je moeite en de snelheid waarmee alles geregeld is. Ik wil aan je vragen of je schilderijtjes wilt maken van het kaartje zodat we die in haar kamer kunnen hangen.  Nogmaals dank voor het kaartje en de snelheid van alles. Karen

-Jolanda;
BHoi Jille, Vandaag het schilderijtje ontvangen. Ik vind hem wederom helemaal geweldig. Bedankt dat je de slaapkamers van onze dochters zo hebt weten te "versieren".Gr. Jolanda

-Monique;
Hallo Jille, Wat zijn de geboortekaartjes weer prachtig geworden! Wederom bedankt voor de persoonlijke hulp en de professionele  manier van werken. Komt er een derde kindje dan zullen we de geboortekaartjes zeker weer bij je bestellen! Gr. Monique G.

-Joëlle;
Hallo Jille!
Ik wilde toch nog even laten weten dat de reacties op het geboortekaartje echt super waren! Iedereen vond het zo'n leuk, origineel kaartje!
We hadden bijv. ook een kaartje naar onze huisarts gestuurd, die heeft het vervolgens in de wachtkamer opgehangen, en daar zijn zoveel reacties op geweest, wij wonen in een redelijk klein dorp waar mijn moeder in de supermarkt werkt, en zelfs mijn moeder kreeg er tijdens haar werk reacties op van mensen die het bij de huisarts hadden zien hangen! Maar ook mijn familie en vrienden waren er helemaal weg van...!!!!
Dus ik wilde je toch nog even bedanken voor het leuke kaartje!
Groetjes Joëlle M.

-Petra;
Hallo Jille, De kaartjes zijn geweldig ! We zijn er erg blij mee. Ze zitten inmiddels op de post. Groeten , Petra S.

-Wendy;
Hallo, Via deze weg willen we jullie hartelijk bedanken voor de superkaartjes die jullie voor ons gemaakt hebben. We kregen echt hele leuke reacties! Groeten, Tim, Wendy & Aimée

-Marleen;
Beste Jille, Via deze weg wil ik je nog hartelijk danken voor de prachtige geboortekaartjes en het bijpassende geboorteschilderijtje.  We hebben veel positieve reacties ontvangen. Met vriendelijke groet, Rutger, Marleen & Sienna

-Fam. Goossens;
Het is inmiddels al ruim twee maanden geleden dat onze dochters Isabel en Lotte zijn geboren, maar we willen je toch nog graag hartelijk bedanken voor het prachtige geboortekaartje dat we bij jou hebben besteld. We hebben veel positieve reacties op het geboortekaartje (en het schilderijtje) gehad. Ook waren erg tevreden over de service. Groeten, Marion Tillie en Marc Goossens  PS: Marc had je website-adres aan een collega doorgegeven en hij heeft vervolgens ook een geboortekaartje bij je besteld; zijn zoon Joaquim is vorige week geboren.

-Saskia;
Beste Jille, Bij deze nogmaals bedankt voor het verzorgen van onze aankomstkaartjes. Het resultaat ligt nu voor me en we zijn super tevreden. Met vriendelijke groet, Saskia & Marcel van den Bree.

-Fam van der Linde;
Beste Jille,
Na alle hectiek en drukte willen we je graag laten weten dat we erg tevreden zijn over de kaartjes en het schilderijtje! We krijgen echt ontzettend leuke reacties! Sijf is een heerlijk lief mooi en gezond mannetje en alles gaat goed!

-Carla;
Hoi Jille,
Wij willen je allereerst hartelijk danken voor de goede service (zeker gezien het aantal wijzigingen dat we hadden) en de leuke kaartjes. De kaartjes waren inderdaad al de volgende dag in huis en we hebben er veel leuke reacties op gehad. Nogmaals bedankt en we zien uit naar het schilderijtje.
Met vriendelijke groet, Carla en Marc

-Isabella;
Hallo Jille, We hebben de geboortekaartjes snel ontvangen en we vinden ze helemaal top! Inmiddels zijn alle kaartjes verstuurd en hebben we al veel leuke reacties gehad. We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor het kaartje en de goede service! Groetjes, Isabella en Arnoud

-Jeske Groot;
Hoi Jille, Ik wilde even laten weten dat we heel blij zijn met het resultaat van het geboortekaartje voor ons zoontje Tije. We krijgen er heel veel positieve reacties op! Bedankt! Hartelijke groet, Jeske Groot.

-Lotte;
Jille, We kregen de kaarten al vrijdag ochtend vroeg met de koerier, dit was hartstikke snel. We willen jullie bedanken voor de goede service en het prachtige resultaat van het geboortekaartje, we krijgen heel veel leuke reacties binnen dat de kaart prachtig is.
Met vriendelijke groet, Pascal, Lotte en natuurlijk Stan.

-Joeke;
Hallo Jille, Bedankt voor de mooie geboortekaartjes. Yara en ik waren er heel blij mee en we hebben hele leuke reacties gehad! Ik had door alle hectische toestanden nog geen tijd gehad je eerder te schrijven maar wilde je graag nog even bedanken.  Groeten, Joeke

-Esther Verheijden;
Hallo Jille, Een beetje een late reactie, maar bedankt voor de snelle service en de mooie kaartjes! Alles is goed verlopen en we hebben hele leuke reacties gekregen op het kaartje! Een compliment dus voor jou! Inmiddels zijn we met z’n 4-en thuis en kunnen we lekker genieten! Bedankt voor alles! Vriendelijke groeten, Esther Verheijden.

-Fam. van Dongen;
Hallo Jille, We hebben de kaartjes en het schiderijtje in goede orde ontvangen. We zijn erg bij met de kaartjes en het schilderij, precies zoals we ze wilden. Met vriendelijke groeten, Jeroen & Tineke van Dongen.

-Jeanine;
Hoi Jille. Wij zijn zoooo tevreden met de geweldige kaartjes, het schilderijtje en de service! De reacties op ons kaartje was zeer positief! Groetjes, Jeanine.

-Fam. Lemmens;
Beste Jille, Bedankt voor het geboorteschilderij, hij is erg leuk geworden. Ben er heel blij mee! Mvg, M. Lemmens


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: